Leipuri-lehti 3/2024

3 Pääkirjoitus
Yhteiskunta ay-propagandan kourissa


4 Leipomoalan SM-joukkuekilpailu Tampereella syyskuussa

6 Päästövähennykset kannattaa ottaa tosissaan

8 Mikä motivoi yrityksiä vastuullisuuteen?

9 EU suitsii viherpesua

10 Itämeren ruokavaliossa suositaan lähiruokaa

12 Ruis hyödyksi sekä terveydelle että ympäristölle

14 Suomalainen tarttuu mielellään ruisleipään

15 Valio veturiksi tulevaisuuden ruokajärjestelmään

16 Orklan vastuullisuusbarometrin tuloksia

17 Ympäristöuutisia meiltä ja muualta

18 Monenlaista nähtävää PacTecissa ja Gastrossa

20 Pakkaus voi nostaa tuotteen arvoa

21 Työmarkkinapalsta
8600 vuotta leipomotyötä

22 Helsingin Mylly 90 vuotta

25 Kolumni
Reilu työelämä kirittää taloutta

26 Suomelta odotetaan aktiivisempaa otetta EU:ssa

28 Ravitsemusasiaa

29 Ammattiosaamisen täydentäminen

30 Henkilön kuvan käyttäminen markkinoinnissa

31 Kaurayhdistys täytti 20 vuotta

32 Murusia

35 Nimitykset, palkinnot

36 Leipurissa kirjoitettua

37 Uutuuksia

38 Uutuuskirjoja

38 Palveluhakemisto

42 Ledaren
Samhället i fackpropagandans grepp


43 Suomen Leipuriliiton toimisto ja hallinto